Duurzame Schoonheid

Professioneel aangebracht

Met organische kleurpigmenten

 

 

 

 

 

 

WAT MAG U VERWACHTEN VAN PMU?

Bij Permanente Make-Up wordt met behulp van een dunne naald, verwerkt in een gesloten naaldmodule, die ultrasnelle bewegingen maakt, onze organische pigmentvloeistof in de huid aangebracht.

Bij Permanente Make-Up wordt er niet zo diep in de huid gewerkt als bij een tatoeage, waardoor deze tussen 2 en 5 jaar vervaagt, onder andere door onze eigen celvernieuwing.
Dit is echter voor iedereen anders en hangt af van verschillende factoren zoals leeftijd, huidtype, veelvuldig zonnebaden, medicatie...

Permanente Make-Up vervangt uw dagelijkse make-up niet helemaal. We gaan steeds kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Maar houden ook rekening met uw natuurlijk verouderingsproces.
Extreme pigmentaties zijn nu mooi maar wat als we verouderen?
Wat we ook afraden is, om bij een eyeliner te kiezen voor een kleur zoals blauw, groen,... Wederom, dit vindt u nu mooi, maar wat binnen enkele jaren?

Permanente Make-Up is niet klaar na één behandeling. Er dient steeds een tweede behandeling plaats te vinden. Ten vroegste 4 weken na de eerste pigmentatie, dit omwille van het genezingsproces van onze huid. De tweede behandeling, steeds inbegrepen in de basisprijs, dient te gebeuren ten laatste 6 maanden na de eerste pigmentatie.

Schrik niet, want meteen na de pigmentatie zal de kleur en vorm veel intenser zijn dan gewenst. Tijdens de eerste twee weken gaan de organische kleurpigmenten zich mengen met uw eigen huidpigmenten en treedt uw genezingsproces in werking. Hou er dus rekening mee dat de gekozen kleur OP de huid niet altijd exact hetzelfde resultaat geeft IN de huid. Pas na 1 tot 2 weken zal het uiteindelijke resultaat zichtbaar zijn.

Bij eyeliners en wenkbrauwen moet u rekening houden met een verlies aan kleur van ongeveer 20-30% in de eerste twee weken na de behandeling. Bij lippen, vooral full shadings, kan dit zelfs tot 50% zijn. Dit omdat de liphuid zeer dun is en continu in contact komt met vocht, eten, drinken... Een tweede behandeling is hier dus zeker vanzelfsprekend en in sommige gevallen is zelfs een derde behandeling nodig.

Permanente Make-Up is niet geheel pijnloos. De pijngrens verschilt uiteraard voor iedereen. Vooraf wordt uw huid met ons kryo-apparaat gekoeld, maar indien u dit wenst kunnen we alsnog verdoving aanbrengen tijdens de behandeling. Dit zal de behandeling draaglijk maken en vlotter doen verlopen.

Wij behouden ons echter wel het recht om extreme Permanente Make-Up te weigeren.
Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld een volledig ingekleurd ooglid, een ver uitlopende eyeliner, extreme vergroting van de lipcontour,... We bespreken samen wat mogelijk is en het meest natuurlijk blijft op lange termijn (door veroudering). Uiteraard proberen we zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.
Alsook het corrigeren van Permanente Make-Up die door iemand anders werd geplaatst, kunnen we in sommige gevallen weigeren.

 


 

 

 

Telefoon
+32 472 95 07 12

Adres
Aarschotsebaan 130
2590 Berlaar (Heikant)

Like ons op Facebook
Kelly's Schoonheidsstudio