Duurzame Schoonheid

Professioneel aangebracht

Met organische kleurpigmenten

 

 

 

 

 

 

PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELING

VOOR DE BEHANDELING

Vooraleer we een afspraak kunnen maken voor de eigenlijke behandeling is het noodzakelijk om minimum een week vooraf een intakegesprek te houden. Dit omdat we goed op de hoogte moeten zijn van uw medische achtergrond en huidige gezondheidstoestand. Ook wij willen u zo goed mogelijk informeren over alles wat met Permanente Make-Up te maken heeft. Deze dag krijgt u alle informatie mee en ook wat u wel en niet mag doen 24 uur vóór de behandeling.

In het eerste intakegesprek zullen we reeds de vorm en kleur van uw pigmentatie bespreken en eventueel voortekenen. Hiervan maken we een foto die we bij de uiteindelijke behandeling terug zullen bekijken. Zo kunnen we uw vorm terug voortekenen en bespreken vooraleer we overgaan tot het pigmenteren.


DE BEHANDELING

Indien u lenzen draagt, moeten deze verwijderd worden vooraleer we met de behandeling starten.

Eerst worden de vorm en kleur opnieuw besproken en voorgetekend. Pas na duidelijk overleg starten we de behandeling.
Voor de pigmentering wordt uw huid eerst verdoofd met ons kryo-koelapparaat.
Indien u tijdens de pigmentering toch nog extra verdoving wenst kan dit nog steeds.

Voor elke klant en elke behandeling wordt er uiteraard een nieuwe naaldmodule gebruikt. Ook de overschot van de inkt die gebruikt wordt, wordt na de behandeling weggegooid. U hebt dus de geringste kans op besmetting of infectie!

Na de behandeling desinfecteren we uw pigmentatie en brengen we een, nieuw en net geopend, nazorgproduct aan.
Dit krijgt u mee naar huis voor de nazorg. Ook gaan we de huid, indien nodig, nog extra verkoelen met ons kry-koelapparaat om eventuele zwelling te reduceren.

 

NA DE BEHANDELING

Het nazorgproduct dat wij u meegeven mag u gedurende minimum 8 dagen aanbrengen volgens de instructies die we dan meedelen.
Gelieve de nazorg goed op te volgen om het beste resultaat en de beste genezing te bekomen. Heel belangrijk is dat u de eerste week water, zon, sauna, stoom- en bubbelbaden en make-up zoveel mogelijk mijdt. Gebruik geen cosmetische producten of reinigingsproducten die niet bedoeld zijn voor LCN Permanente Make-Up. Probeer, bij eyeliners, zo weinig mogelijk in de ogen te wrijven. Indien er op uw pigmentatie korstjes komen, de korstjes vanzelf laten afvallen, zeker niet afkrabben! Hierbij trekt u het pigment de huid uit. Bij de lippen is het aangewezen om de eerste dagen zo veel mogelijk met een rietje te drinken. Verdere informatie ontvangt u bij het intakegesprek en de eerste behandeling zelf uiteraard.


CONTRA-INDICATIES

Voor wie is Permanente Make-Up niet geschikt?
Hier vind u al een kleine lijst van mogelijke contra-indicaties:

  • u bent zwanger of geeft borstvoeding

  • u neemt bloedverdunners, enkel na toestemming van uw arts kunnen we pigmenteren

  • u heeft recent een operatie in het gelaat of aan de ogen ondergaan

  • u heeft een ziekte, kanker, hepatitis, AIDS,...

  • u heeft recent inspuitingen laten doen

Verdere contra-indicaties worden bij het intakegesprek besproken. Permanente Make-Up wordt het best aangebracht en heeft het beste resultaat op een 'volledig gezond' persoon die niet onder invloed is van enige medicatie of andere verdovende middelen.


 


 

 

 

Telefoon
+32 472 95 07 12

Adres
Aarschotsebaan 130
2590 Berlaar (Heikant)

Like ons op Facebook
Kelly's Schoonheidsstudio